Plastik

» » » » » » » » Bruma, Galatasaray'a bedava gelebilirmiş!


Galatasaray'ın Portekizli kanat oyuncusu Bruma hakkında şok bir iddia geldi. Genç yıldızın 2013 Eylül'ün de Galatasaray'a bedavaya gelebileceğini ancak bunun son anda gerçekleşmediği yazıldı.

Portekiz basınında çıkan haberlere göre, Sporting'den ayrılık sürecinde kulüple davalık olan Bruma'nın sözleşmesini feshederek bonservisini eline alma ihtimali doğdu. Ancak o dönem menajerlik işlerine bakan Pini Zahavi'nin yöneticiler Bebiano Gomes ve Catio Balde ile birlikte hareket ederek, Bruma'nın haklarının bir bölümün fona devrettiği, bu sayede de bedelsiz satışının gerçekleşmediği ortaya çıktı.

Bruma ile birlikte aynı işlem yapılan Tiago Illori'den de bonservis bedeli kazanan Sporting bu sayede olası bir zarardan da kurtulmuş oldu. Bruma'nın transfer döneminde, 16 yaşında 4 yıllık sözleşme imzalanmasına rağmen, 18 yaşından küçük bir futbolcuya en fazla 3 yıllık bir kontrat imzalatılabileceğini belirten ve yetenekli oyuncunun serbest kalması için Tahkim'e başvuran menajer Zahavi, "Çok yeni bir haber yok. Sporting'den kimse ile konuşmadım, ama sanıyorum ki 17 Temmuz Çarşamba günü her şey netleşecektir" diye konuşmuştu.

«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok :

Yorum Gönder

Google+