Plastik

» » » » » » » » » Günün Maçı: Beşiktaş-Başakşehir! Muhtemel 11'ler...


Süper Lig'in 26. haftasında Beşiktaş ile İstanbul Başakşehir karşı karşıya gelecek. Başakşehir Fatih Terim Stadı'nda oynanacak mücadele saat 20.00'de başlayacak.

Hakem Mete Kalkavan'ın yöneteceği karşılaşma Lig TV'den naklen yayınlanacak.

BEŞİKTAŞ, FORMDA BAŞAKŞEHİR KARŞISINDA KAZANMAK İSTİYOR


Siyah-beyazlılar, İstanbul Başakşehir karşısında galibiyet alarak, zirve yarışını sürdürmek ve son haftadaki Fenerbahçe yenilgisini unutturmayı hedefliyor. Ligde 5 maçtır kaybetmeyen İstanbul Başakşehir ise Beşiktaş karşısında çıkışını sürdürmeyi amaçlıyor.

İki takım arasında ligin ilk yarısında yine aynı statta, bu kez İstanbul Başakşehir'in ev sahipliğinde oynanan karşılaşmayı Beşiktaş, Demba Ba ve Kerim Frei'ın golleriyle 2-1 kazanmıştı.

İKİ TRİBÜNDE SEYİRCİ OLMAYACAK


Beşiktaş'ın ev sahibi olarak sahaya çıkacağı karşılaşmada, iki tribüne seyirci alınmayacak.

Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu tarafından Beşiktaş'a verilen tribün kapatma cezası nedeniyle batı ve kuzey kale arkası tribünlerinde taraftarlar olmayacak.

VELİ VE UĞUR UÇAR KART CEZALISI


Beşiktaş'ta orta alanın mücadeleci ismi Veli Kavlak, sarı kart cezası nedeniyle İstanbul Başakşehir karşısında forma giyemeyecek. Veli'nin dışında sakatlıkları süren Tolga Zengin, Alexander Milosevic ve Daniel Opare de mücadelede takımlarını yalnız bırakacak.

İstanbul Başakşehir'de ise ligde toplam 8 sarı kart gören Uğur Uçar, cezası nedeniyle Beşiktaş karşısında sahaya çıkamayacak.

BEŞİKTAŞ'TA 5 FUTBOLCU CEZA SINIRINDA


Beşiktaş'ın İstanbul Başakşehir ile yapacağı karşılaşma öncesi 5 futbolcu sarı kart cezası sınırında bulunuyor.

Siyah-beyazlı ekipte Demba Ba, Gökhan Töre, Kerim Frei, Serdar Kurtuluş ve İsmail Köybaşı kart gördükleri takdirde, 27. haftadaki Kasımpaşa mücadelesinde takımlarını yalnız bırakacak. Sakatlığı süren Tolga Zengin'in de 3 sarı kartı bulunuyor.

SAKATLIKTAN DÖNEN 3 İSİM


Beşiktaş'ta sakatlıkları bulunan Atiba Hutchinson, Tolgay Arslan ve Mustafa Pektemek, takımla çalışmalara başladı.

Son yapılan antrenmana katılan üç futbolcu da teknik direktör Slaven Bilic'in görev vermesi halinde İstanbul Başakşehir karşısında forma giyebilecek.

BEŞİKTAŞ'IN BELALISI BAŞAKŞEHİR


Spor Toto Süper Lig'de İstanbul Başakşehir ile karşılaşacak Beşiktaş'ın, rakibine karşı şansı tutmuyor.

Siyah-beyazlı futbol takımı, eski adıyla İstanbul Büyükşehir Belediyespor ile yaptığı 15 resmi maçtan sadece 3'ünü kazanabildi. İki ekip arasında 13'ü Süper Lig, 2'si de Türkiye Kupası'nda olmak üzere geride kalan 15 resmi maçtan 4'ünü İstanbul Başakşehir, 3'ünü Beşiktaş kazandı, 8 karşılaşma da berabere sonuçlandı.

Taraflar arasındaki son 6 resmi maçtan 5'i berabere biterken, rekabette İstanbul Başakşehir toplam 19, Beşiktaş ise 18 gol attı.

BAŞAKŞEHİR'E KARŞI SON 8 MAÇTA SADECE 1 KEZ


Beşiktaş, galip gelmekte en çok zorlandığı rakibi İstanbul Başakşehir karşısında son 8 resmi maçtan sadece 1'ini kazanabildi.

Süper Lig'de 2010-2011 sezonundaki her 2 maçı da yitiren siyah-beyazlılar, aynı sezon Kayseri'de oynanan Türkiye Kupası finalinde karşılaştığı rakibine 2-2 biten uzatma bölümü sonrasında penaltı atışlarıyla üstünlük kurarak, kupayı müzesine götürdü.

Beşiktaş, 2011-2012 sezonundaki lig maçlarında rakibiyle BJK İnönü Stadı'nda 1-1, Atatürk Olimpiyat Stadı'nda ise 2-2 berabere kaldı. 2012-2013 sezonundaki maçlar ise Atatürk Olimpiyat Stadı'nda 1-1, BJK İnönü Stadı'nda 2-2 bitti. Bu sezonun ilk yarısında Başakşehir Fatih Terim Stadı'nda oynanan müsabakada Beşiktaş 2-1 galip geldi.

BEŞİKTAŞ'TAN BAŞAKŞEHİR'DE 3'TE 3


Beşiktaş, bu sezon iki kez ev sahibi, bir kez de konuk takım olarak çıktığı Başakşehir Fatih Terim Stadı'nda oynadığı 3 lig maçını da kazandı.

İstanbul Başakşehir'i kendi stadında konuk edecek siyah-beyazlılar, bu statta yaptığı 3 maçta rakip fileleri 7 kez havalandırıp, kalesinde sadece 2 gol gördü. Bu 7 golün 3'ünü Demba Ba atarken, diğer goller Kerim Frei, Cenk Tosun, Gökhan Töre ve Jose Sosa'dan geldi.

İlk olarak İstanbul Başakşehir'i ligin 9. haftasında 2-1 mağlup eden "Kara Kartallar", 10. haftada bu kez ev sahibi olarak çıktığı maçta Kasımpaşa karşısında sahadan 2-0 galip ayrıldı. Siyah-beyazlılar, 14. haftada da Akhisar Belediyespor karşısında 3-1'lik skorla 3 puana ulaştı.

MUHTEMEL 11'LER


BEŞİKTAŞ 

Cenk Gönen
Serdar Kurtuluş
Necip Uysal
Ersan Adem Gülüm
Ramon Motta
Atiba Hutchinson
Tolgay Ali Arslan
Gökhan Töre
Jose Sosa
Olcay Şahan
Demba Ba

BAŞAKŞEHİR 

Volkan Babacan
Rızvan
Epureanu
Yalçın Ayhan
Ferhat
Sedat
Mahmut Tekdemir
Marcio Mossoro
Edin Visco
Doka Madureira
Jeremy Perbet

SAAT: 20.00
STAT: BAŞAKŞEHİR FATİH TERİM
HAKEM: METE KALKAVAN
YAYIN: LİG TV

«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok :

Yorum Gönder

Google+