Plastik


Fenerbahçe'ye yapılan silahlı saldırının yankıları şiddetini arttırarak devam ediyor! Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım'ın 3 günlük izni veto etmesinin ardından bugün ilk kez basına açık antrenmana çıkan sarı-lacivertli takımda teknik direktör İsmail Kartal çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Sarı-lacivertli takımın antrenmanından önce basın mensupları ile sohbet eden Kartal, Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim'in kendisini aramadığını ifade etti. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın kendisini ve kaptan Emre'yi aradığını ifade eden Kartal, "Olayı gerçekten çok ucuz atlattık, dualarla kurtulduk. Erteleme konusu eleştiriliyor ve bu durumu anlamıyorum. Ölsek ya da sakatr kalsak ne diyeceklerdi" dedi.

Trabzonspor ile bundan sonra oynayacakları maçları başka bir ilde oynama taleplerinin olmadığını ifade eden Kartal, "Bizim bu yönde bir talebimiz ya da isteğimiz olmadı. Hiç düşünmedim bile. Cumhurbaşkanımız beni aradı ve güvence verdi. Daha sonrasını ise düşünemeyiz" şeklinde konuştu.

"NE YAŞADIĞIMIZI ANCAK OTOBÜSÜN İÇİNDE OLANLAR BİLİR"

Bir basın mensubunun bazı çevrelerin 'maçların ertelenmesine gerek yoktu' yorumuna ise İsmail Kartal şu şekilde cevap verdi;

"Herhalde takımın yarısı ölseydi, yarısından fazla sakat kalsaydı belki o zaman anlarlardı. Hala başka yerlerdeyiz, hala başka yerlerde bir şeylerin altında bir şey arıyorlar. Acaba kendileri yolda giderken arabanın bir lastiği patlasa, çoluğu çocuğu olsa veya arkadan birisi aniden çarpsa ne düşünürlerdi? Bunu o gün o otobüsün içinde olanlar, yaşayanlar bilir."

"YAKIN ZAMANDA TEKRAR TRABZON VEYA RİZE'YE GİTME TEDİRGİNLİK VERİR"


İsmail Kartal yakın zamanda tekrar takımı Trabzon ya da Rize'ye gitmenin tedirginlik yaratacağını belirterek, "Yakın zamanda tabii çok büyük tedirginlik olur. Şu anda o taraflarla ilgili deplasmanla ilgili çok şeyimiz yok. Sağolsun ülkemizin Cumhurbaşkanı bizi arayıp işi sahiplendi. Sonuçta burası Türkiye ve kimse yalnız değil" dedi.

«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok :

Yorum Gönder

Google+