Plastik

» » » » » » » Ünal Aysal gelirse yapması gereken hamleler!


Galatasaray'da Mayıs ayında yapılacak başkanlık seçimini kimin kazanacağı merak konusu olmayı sürdürürken, eski başkan Ünal Aysal'ın da durumu belirsizliğini koruyor. 10 Nisan'da aday olup olmayacağını açıklayacak olan Ünal Aysal'ı seçilmesi halinde yapılması gereken birçok önemli görev bekliyor.

Dursun Özbek'i destekleme ihtimali olsa da, camianın aday olması için baskıda bulunduğu Ünal Aysal, başkan seçilmesi halinde yoğun bir tempo ile göreve başlayacak. Ünal Aysal'ın göreve gelmesi halinde yapacakları ise şimdiden belli...

İLK KARAR TEKNİK DİREKTÖR!

Cesare Prandelli'nin ardından göreve gelen teknik direktör Hamza Hamzaoğlu'nun sözleşmesi sezon sonuna kadar devam ediyor. Ancak yeni gelecek yönetimin Hamza Hamzaoğlu ile devam edip, etmeyeceği netlik kazanmadı. Ünal Aysal göreve gelmesi halinde ilk olarak bu konuda kritik bir karar vermeye hazırlanıyor. Galatasaray'ın şampiyon olması ve 4. yıldızın takılması halinde Aysal'ın teknik direktör değişikliğine gitmemesi bekleniyor. Böylece hem kurulu düzen bozulmamış olacak hem de taraftarın gözünde kredisi çok olan bir teknik adamla yola devam edilmiş olacak.

TRANSFER HAMLELERİ ÇOK KRİTİK

Galatasaray'da görev yaptığı dönemde, sarı-kırmızılı camiayı ve taraftarları yıldız oyuncu transferlerine alıştıran Ünal Aysal, bu konu için de önemli adımlar atacak. Ekonomik olarak kritik bir dönemden geçen Galatasaray'da, Aysal imkanlarını zorlayıp önemli isimleri transfer etmek için uğraşacak. Ayrıca yabancı sınırlamasının artması nedeniyle eli de kuvvetlenen Galatasaray'ın yabancı oyuncu transferine ağırlık vermesine kesin gözüyle bakılıyor. Aysal bu konuda geçtiğimiz günlerde küçük bir mesaj vermiş ve ''Marka değerinin üzerine yatırım yapılmasını söyledimŞu anda değerimiz ortada. Galatasaray için Avrupa'nın 17 büyük takımı arasında diyebiliyoruz. Durduk yere Avrupa'nın 17. büyük takımı olamazsınız. Küçülerek hiçbir kulüp istikbalini bulamaz'şeklinde konuşmuştu.

SPONSOR ARAYIŞLARINA YÖNELECEK

Galatasaray'da geçirdiği dönemde birçok önemli marka ile sponsorluk anlaşmaları imzalayan Ünal Aysal'ın bu konuda da aktif olması bekleniyor. Aslında Aysal'ı en çok terletecek konuların başında da bu sponsorluk konusu geliyor. Çünkü Galatasaray'ın 6 sponsorunun bu sezon sonunda sözleşmeleri bitiyor.

2014/2015 sezon sonunda biten sponsorluk anlaşmaları ve getirileri:
- HUAWEI
- THY
- General Motors Türkiye
- Daikin Türkiye
- W Collection
- Hedef Filo

«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok :

Yorum Gönder

Google+