Plastik


Amerikan Ulusal Basketbol Ligi NBA'de Dallas Mavericks ile Houston Rockets karşı karşıya geldi. American Airlines Center'da oynanan Texas derbisini konuk ekip Houston 108-101'lik skorla kazandı.

Houston Rockets, aldığı hücum ribauntlarının da etkisiyle ilk çeyrekte skor olarak önde kaldı. Rockets'tan Joey Dorsey'nin faul atışlarında çok düşük yüzde de kalması Dallas taraftarlarınca kullanılırken, farkın da açılmasına engel oldu. İkinci çeyrekte ise Houston, Jason Terry ve Josh Smith'in arka arkaya gelen başarısız şutlarıyla skorda geri düşmeye başladı. Devreye Dallas 8 sayı farkla önde gitti.

İkinci yarıda daha derli toplu oynamaya başlayan ve hücumda James Harden'a Corey Brewer'ın yardım etmesiyle birlikte tekrar oyuna dahil oldu. Dallas, maçın bitimine kısa süre kala Nowitzki'nin skorer oyunuyla tekrar farkı açıp, maçı kazanmaya çok yaklaştı. Harden'ın sürekli potaya gitmesi ve savunmada da Dwight Howard ve Corey Brewer'ın ekstra işler yapmasıyla Rockets farkı çok kısa sürede kapattı ve öne geçti. 30 saniye kala fark 3'ken Mavericks'ten Monta Ellis şutu kaçırınca, maç Rockets'ın oldu.

Houston Rockets'ta James Harden 24 sayı 6 asist ile oynadı. Corey Brewer kenardan gelerek 14 sayı, Josh Smith 15 sayı 12 ribaunt, Trevor Ariza ise 19 sayı 6 ribaunt 6 asistle oynadı.

Dallas Mavericks'te Dirk Nowitzki 21 sayı 7 ribaunt, Monta Ellis ise 19 sayı ile ayakta kalan iki isim oldular. Kenardan gelen Amar'e Stoudemire, kısa sürede 11 sayı bularak takımına hücumda önemli bir katkı sağlasa da, galibiyete yetmedi.

«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok :

Yorum Gönder

Google+