Plastik


Ferrari'nin Malezya'da çok sürpriz bir galibiyet almasının ardından, gözler Çin grand-prix'sine çevrildi.
Mercedes takım patronu Toto Wolff; "Bazı noktalarda hala gelişmemiz gerekiyor" dedikten sonra, Mercedes'in Ferrari'nin hızı ve gelişimi konusunda endişeli olduğu söylentileri F1 dünyasında dile getirildi.
Almanlar'ın Formula 1 uzmanı Christian Danner, Malezya GP ve önümüzdeki Çin GP hakkında Bild'in sorularını yanıtladı. İşte Danner'ın yorumları:
"2 hafta sonra Şangay'da zorlu bir yarış olacak. Vettel burada tekrar kazanabilir mi?"
- İmkansız değil ama onun için yarış Malezya'dakinden çok daha zor olacak.
Ferrari ve Sauber'den Ericsson dışında 2 pit stop yapan olmadı, ki bu strateji en doğru strateji oldu. Mercedes, güvenlik aracı girdiği anda pit yaparak doğru bir strateji belirledi ama 3 kez pit stop yaptı. Vettel, Mercedes ile o sırada çok büyük bir fark yaptı. Çin'de aynı strateji tutmayabilir. Mercedes patronu Toto Wolff, bir ya da iki sürücüsünün Sebastian Vettel ile aynı taktiği kullanacağını söyledi.
Mercedes hala en iyi araca sahip takım. Vettel için Mercedes ile yarışmak çok çok zor. Vettel'in bu galibiyeti, Mercedes için erken bir uyarı oldu. Takım ilk kez Ferrari'nin bu kadar hızlı olabileceğini gördü. Bundan sonra Ferrari'nin hızı şaşırtıcı olmayacak Mercedes için.

«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok :

Yorum Gönder

Google+